About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

torstai 17. syyskuuta 2015

Kaikk yhes Koos!Syksy on ihana. Uusia alkuja täynnä. Tämä syksy erityisesti.Ainakin te, jotka vierailette mun blogissa säännöllisesti olette huomanneet, että mä oon cittarityttö.  Cittari on mun lähikauppa, sekä tarjonnasta että tottumuksesta johtuen suuntaan useimmiten sinne. Usein oon maininnut tuotteista, joita löytyy "ainakin meidän cittarista", jotkut blogini parhaimmista nauruista on myös tarjonnut oma suosikkikauppani (naurujen lisäksi edellisen linkin alta löytyy myös upea, helppo siirappikanan resepti). Ja terveisiä vain maailman parhaalle K-Kauppiaalle (mun mielestä) sinne Jumboon, eli Himbergin Matille, joka aikoinaan avasi täällä Joupissa Cittarin. Tiedättekö, tuolloin 90-luvulla ei kaupan valikoimiin kuulunut lainkaan vuohenjuusto, mutta kun minä Matille selitin mimmoista sen olla pitää, niin johan seuraavalla viikolla jo löytyi. Miettikää kuinka monta merkkiä sitä on nykyään!


Ei siis mikään ihme, että tarjouksesta oli mahdoton kieltäytyä kun minua pyydettiin mukaan kun K-ruoka lanseeraa pitkäaikaisen yhteistyön 10 kotimaisen blogin kanssa. Joukostamme löytyy upeiden ruokablogien lisäksi myös lifestyle-, perhe- ja muotiblogeja. Kaikkia yhdistää intohimo omaan työhömme, jota kukin tekee omalla persoonallisella tavallaan. On hienoa ja jännittävää olla mukana antamassa oma panos K-ruoka-teemojen lähettiläänä.Blogissani tämä ei aiheuta sinänsä kummoisia muutoksia, pysyn tässä, omassa blogissani kuten aina ennenkin, mutta kerran kuukaudessa saan paneutua kulloisinkiin K-ruoka -teemoihin yhteistyöpostauksen merkeissä. Postaukset on tällöin selkeästi merkitty "kaupallisessa yhteistyössä" - merkinnällä. Toivotaan, että yhteistyöstä seuraa lisäarvoa niin K-ruokatiimille, omalle blogilleni kuin teillekin rakkaat lukijat.

Ai niin, se vielä, että jotenkin käsittämätöntä tehdä työtä ihmisten kanssa, jotka ovat synnyttämässä instituutionaalista Pirkka-lehteä, joka kohta löytyy entistäkin ehompana. Ne, jotka minut tuntevat ihan henkilökohtaisesti, tietävät, että meikäläisellä on aina muutama hyvä Pirkka-niksi takataskussa!


16 kommenttia:

 1. Tää oli onnenpotku niille kun sinut saivat 😍 onnea!

  VastaaPoista
 2. Täällä kans toinen cittarilainen ; ) Mikäs tässä on tehdä yhteistyötä kun laadukkaimman kansa saa toimia. Olipa myös mukava tutustua sinuun ja toivottavasti pian nähdään uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska tutustua.Ja vielä hauskempaa nyt kun ollaan tuttuja!

   Poista
 3. Pirkan kanssa täälläkin ollaan vanhennuttu riti rinnan ja elämä ei olisi mitään ilman Pirkka-niksi vinkkejä :D On upea olla tässä tiimissä, odotan innolla syksyä ja ilo tutustua sinuunkin niinku nenäkkäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuuden nimissä on sanottava, koska juuri äsken vasta tapasimme ensimmäistä kertaa, enkä tainnut ainuttakaan pirkkaniksiä ottaa esille, on sanottava että ne minun omani eivät kaikki ole aivan painokelpoisia... :)

   Poista
  2. No, nyt ainakin innolla odotan uutta tapaamista ja niitä kelvottomiakin niksejä ;) Ne ovat taatusti ihan parhaita!

   Poista
 4. Cittari mullakin, lähin iso kauppa ja työmatkan varrella. Hyvät vihannesvalikoimat ovat minulle kaikki kaikessa.
  Onnea vaan yhteistyöstä, sukkahousuniksejä odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Se on varmaan se, että koska inhoan ohuita sukkahousuja, niiden muunlainen käyttö on aina kiehtonut enemmän....muistatko Pirkassa julkaistun niksin, jossa kehotettiin pitkällä automatkalla sitomaan apukuskin pääsukkahousuilla päätukeen kiinni jotta pää ei retkahtele jos sattuu torkahtamaan?

   Poista
  2. Hah, tuota en muista, enkä pitkämatkalaisena taida kokeilla... Hauskempia ne on kuin vitsinurkka ;)

   Poista
 5. Hienoa Nanna!! Nyt mäki haluun cittarin mun lähikaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...asunnonhakuilmoitus....vain cittarien lähi-alueet huomioidaan.... :)

   Poista
 6. Mahtava juttu Nanna! Mä oon melko varma sun nikseistäs :D

  VastaaPoista
 7. Onnittelut Nanna! Cittarit on munkin suosikkeja Suomessa :)

  VastaaPoista