About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Messulippujen voittajat arvottu


Arvonnan virallinen valvoja astumassa  arvontakoneeseen....

Messuliput 25-28.10 Helsingin Kirjamessuille (ja viini&hyvinvointi) on nyt arvottu. (arvo 15€, kertakäynti valitsemanasi päivänä)

Lippuja arvottiinkin 5 kpl 4 sijasta, koska niitä olin 5! Ei kai haittaa ketään?
Arpa suosi:
Elina.K, Tamara, Maija. Marjo.H ja Anvi
Onnea voittajille!
Olen laittanut kullekin jo sähköpostin ja pyytänyt osoitteenne, että saan liput tänään postiin. Mikäli emailinini ei ole tullut perille niin laita osoitteesi nannablogi (ät) yahoo.com

Kirja-arvonta on auki vielä viikon joten pistä itsesi arvontalistalle. Myös nyt voittaneet osallistuvat kirjankin arvontaan.

Palkinnot lahjoitti Finn Lectura.

Lindsay S. Nixon esiintyy: • la 27.10. klo 12:00 ravitsemusterapeutti Hanna Partanen haastattelee Lindsay’ä Finn Lecturan osastolla (6e99) – haastattelun jälkeen Lindsay signeeraa kirjoja
 • la 27.10. klo 15:30 Lindsay esiintyy Kirjamessujen näytöskeittiössä, missä hän kokkaa kirjan reseptejä – kokkausesityksen jälkeen Lindsay signeeraa kirjoja Finn Lecturan osastolla (6e99)
 • su 28.10. klo 12:00 ravitsemusterapeutti Hanna Partanen haastattelee Lindsay’ä Finn Lecturan osastolla (6e99) – haastattelun jälkeen Lindsay signeeraa kirjoja.

6 kommenttia:

 1. Olikohan tässä nyt lahjomaton virallinen arpoja ;-)

  VastaaPoista
 2. Hei Nannuli, tajusin just että en vastannut mitään perjantaihin liittyen. En nyt kuitenkaan pääsekään brunsseilemaan, mutta sitten illalla kilistellään!

  VastaaPoista
 3. Oli niin henua rupatella perjantaina!!! Olet livenä vielä hurmaavampi kuin mitä blogissasi! Toivottavasti uusia tilaisuuksia tavata tuloo pian uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, todentotta!...ajattelin että kirjoitat, että pienissä kuohuviineissä vielä hurmaavempi... :)

   Kyllä täälä toRellakin eletään nyt uusien jälleennäkemisten toivossa!

   Poista